Eladó iroda: Buda szívében igényes iroda eladó

Sétáló utcára néző,  frissen felújított, csendes, erkélyes, 37m2-es polgári stílusú lakás, tökéletes választás egy kis ügyvédi iroda számára központi helyen, Buda szívében.

Tulajdonostól eladó a II. Kerület központjában, egy a Mammut bevásárlóközpont és a Mechwart liget között található kitűnő állapotú, liftes házban, teljeskörűen felújított polgári stílusú, 37m2-es, második emeleti, sétáló utcára néző, egy szobás lakás 3m-es belmagassággal, erkéllyel.

A lakás teljeskörű felújítása során megtörtént a víz- és villanyvezetékeinek, illetve a villanyóra cseréje, új kiállások létesítése, a konyha és fürdőszoba teljeskörű felújítása új, igényes burkolattal, bútorral és beépített konyhai gépekkel (hűtőszekrény, mikro, villany tűzhely, sütő, mosogatógép). A fa nyílászárók restaurálva lettek, illetve az előszobában és a szobában új padlózat (aljzat) és fa parketta burkolat került kialakításra.

A társasház nagyon jó karban van tartva. Mind a külső és belső homlokzat, lépcsőház, tető nagyon jó állapotban van. A ház tiszta, rendes, csendes, kulturált lakóközösséggel, több irodával.

A lakás tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, mind a 4/6-os villamossal, illetve a Széll Kálmán téri metrómegálló kb 3 perc sétára van.

A ház központi elhelyezkedése ellenére maga a lakás csendes és nagyon kedvező fenntartási költséggel bír. Közös költség (mely az alábbiakat tartalmazza: víz-, csatorna-, szemétdíj, lift fenntartási díja, felújítási alap, lakástakarék, közös képviselet díja): 10.101Ft/hó, ház központi fűtés: 6.900Ft/hó (átalány, télen-nyáron egyaránt).

A lakás a magas földszintnek köszönhetően 3. emeletinek felel meg.

A lakás tehermentes, azonnal költözhető, csak igény szerint bútorozni kell.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

Vízkeleti Ildikó, +36205692822, ivizkeleti@gmail.com